Fundația GIMMYNI

We all deserve a better life!

Concursul “Hands on Universe”

• 12/10/2015
  • Cu ocazia organizării de către Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii Bucureşti a Concursului “Hands on Universe” ediţia a treia din data de 10 aprilie 2015, Fundaţia Gimmyni a acordat premii celor 125 de elevi participanţi.

Diploma

De asemenea, au fost acordate premii speciale pentru locurile 1, 2 şi 3 pe diversele categorii din cadrul concursului (Prezentări Power Point din tematica „Hands on Universe”, Experimente şi observaţii „Hands on Universe”, Afişe şi postere „Hands on Universe”).

Participanţii au fost elevi pasionaţi de fizică ai claselor VII-XII din şcoli şi licee din Bucureşti, Eforie Sud, Tecuci, Galaţi, Buzău, Câmpina, Constanţa, Călăraşi, Ploieşti şi Brăila.

Scopul concursului a constat în promovarea educaţiei ştiinţifice în şcoala la toate ciclurile de învăţământ prin utilizarea nemijlocită a experimentului, real şi virtual ca un mijloc modern şi eficient de a ridica nivelul de predare a Fizicii. Astfel, ne-am dorit să ajutăm în consolidarea acestei idei, încurajând tinerii fizicieni de a-şi mări performanţele.

Mulţumim tuturor participanţilor şi Primăriei Chiajna (Judeţul Ilfov) pentru sprijinul oferit!

Pentru detalii suplimentare, puteţi accesa:  http://fpce7.fizica.unibuc.ro/HandsOnUnivers/

DSCN3910 IMG_0536 Ph_DSC0052

Leave comments

Your email address will not be published.*