Fundația GIMMYNI

We all deserve a better life!

Campania „Cu o brioşă îndeplinim vise!”

• 11/03/2016
  • Vă invităm să faceți parte din campania „Cu o brioșă îndeplinim vise”! Vă îndemnăm să fiți părtași la fericirea unor copilași care cer prin zâmbetul lor ajutorul, așadar facem un apel la toţi pofticioşii! Dacă vă plac prăjiturile şi doriţi să faceţi un bine vă invităm să gustaţi din brioşele noastre, făcute cu mult suflet şi din ingrediente naturale de prietena noastră Cătalina de la Cofetăria Prăjiturel.ro.Prin cumpărarea acestor „mici delicii”, o putem ajuta pe Maria, o bunică în vârstă de 78 de ani din a cărei pensie trăiesc Florentina (nepoata acesteia) şi cei 4 strănepoţi (cu vârste cuprinse între 8 luni – 6 ani). Din nefericire, situaţia materială precară în care se află Maria şi familia ei nu le permite să aibă o casă care să le confere un trai decent. Credem cu tărie că împreună îi putem ajuta! Haideţi să ne îndulcim şi să le îndulcim şi lor viaţa! Acestea se vor vinde într-un pachet conţinând trei brioşe la preţul de 15 RON. Dacă doriţi să faceţi o mică donaţie vă invităm să ne contactaţi pe privat.

Vă mulţumim tuturor celor care deja şi-au arătat intenţia!

REZULTATE CAMPANIE:

Cu mult efort am reușit sa încheiem campania „Cu o brioșă îndeplinim vise”.
    Cu ajutorul oamenilor minunați care au fost lângă noi in toată această perioadă, bunica si strănepoții ei au o locuință mai frumoasă, mai multe hăinuțe noi, încălțăminte, jucării, cărți din care sa citească, să învețe sau să coloreze.
    A fost donată și o sumă de bani pe care bunica îi va cheltui pentru medicamentele care îi sunt atât de necesare.

Aducem mulţumiri:

– Cofetăria „Prăjiturel” şi celorlalţi arteneri implicați;
    – Doamnei Florea Alina Mihaela (profesoara) și elevilor din Liceul Teoretic ” Mihail Kogălniceanu”;
    – Domnului Florea Bogdan, profesor al Liceului Teoretic ” Mihail Kogălniceanu”;
    Şi nu în ultimul rând mulțumim tuturor celor care au făcut posibil ca visul Mariei (bunicuța de 78 de ani) să devină realitate.

Suntem siguri ca sunt numeroase familii care au nevoie de ajutorul nostru așa că nu ezităm să o luăm de la capăt de fiecare dată cănd ne este cerut ajutorul!

Leave comments

Your email address will not be published.*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>