Fundația GIMMYNI

We all deserve a better life!

• 12/10/2015
  • Înfiinţarea Centrului de terapie, consiliere psihologică, orientare în carieră, consiliere juridică şi socială.

Din dorinţa de a răspunde şi mai bine cerinţelor şi nevoilor beneficiarilor nostrii, am hotărât înfiintarea “Centrului de terapie, consiliere psihologică, orientare în carieră, consiliere juridică şi socială” din strada Popa Petre, numărul 15, sector 2, București.

Servicii oferite în cadrul Centrului vor consta în:

1.Terapie

• Psihoterapie individuala sau de grup (inclusiv pentru copii cu dizabilități)
    • Logopedie
    • Kinetoterapie
    1. Consiliere
    • Consiliere Psihologică
    • Consiliere juridică
    • Consiliere socială
    • Orientare în carieră
    1. Dezvoltare Personală:

Echipa de profesioniști angajați ai Centrului este compusă din experți cu mare experiență în domeniile lor de activitate:

• Psihologi clinicieni specializați în terapiile cognitiv-comportamentale, psihoterapie, logopedie, consiliere psihologică individuală și de grup, dezvoltare personală
    • Consilier vocațional
    • Kinetoterapeut
    • Avocat, consilier juridic
    • Sociolog- psiholog, asistent social specializat în consiliere socială

În funcție de nevoile beneficiarilor centrului vor fi angajaţi și alți specialiști în regim permanent sau colaborare.

Centrul este amenajat cu mobilier modern, într-un mod atractiv pentru copii punându-se accent pe acordarea celor mai bune servicii beneficiarilor în condiții de  siguranţă și mediu atractiv.

1. Psihoterapie pentru copii:

Copiii sunt adolescenții de mâine, adulții care se vor forma acum, la vârsta la care pot fi ajutați, modelați și îndrumați. Noi venim în ajutorul lor și va asteptam cu drag, cu responsabilitate și profesionalism.

1. Program de Dezvoltare personală în școli:

Dezvoltarea personală incepe prin creşterea încrederii de sine. Pentru a putea determina ce aspect vrem să îmbunătăţim, trebuie mai întâi să vedem care sunt lucrurile pe care le putem face și care sunt cele pe care nu le putem face în acest moment al existentei noastre. Prin experimentare şi implicare în exerciţii vă identificaţi şi înţelegeţi valorile personale. Valorile personale sunt acele atribute de gândire şi comportament care sunt construite în timp. În funcţie de acestea, ne ghidăm viaţa.

Leave comments

Your email address will not be published.*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>