Implică-te și tu

Fundația Gimmyni îşi doreşte să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii , dar și oameni care nu au avut contact cu problematica socială, oameni bine pregătiți și motivați ,  oameni onești, oameni care cu suflet și dedicare care pot ajuta în campaniile și proiectele noastre.

Dorim ca împreună să ne atingem scopul final, acela de a lăsa generaţilor următoare o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, putem face ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

Dacă eşti dispus să oferi o mică parte din timpul tău liber pentru a lucra ca voluntar alături de echipa noastră, te rugăm să completezi câmpurile de mai jos.

Îţi mulţumim pentru iniţiativă!

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/r41130gimm/public_html/fundatiagimmyni.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/r41130gimm/public_html/fundatiagimmyni.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/r41130gim...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/r41130gimm/public_html/fundatiagimmyni.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47